Omgeving

Welkom bij onze bed & Breakfast in Well aan de Maas

Well heeft een zeer mooi historisch kasteel. Deze is rondom te bezichtigen. Daarnaast ligt ons adres aan meerdere fietsroutes: de Pieterpadroute, de LF3 maasroute, de Niederrijn route en de Ronde van Nederland. (In onze straat is een fietsverhuur aanwezig.) Ook is het mogelijk om in het naastgelegen dorp een scooter of TukTuk te huren. Of bent u misschien meer te porren voor een rondvaart op de Maas?

Het Oorlogsmuseum Overloon is een Nederlands historisch en educatief museum dat zich vooral richt op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. En het nabijgelegen ZooParc Overloon is een dierentuin, waar jong en oud zich kunnen vermaken.

Voor een mooie wandeling kunt u onder andere terecht in Nationaal Park De Maasduinen of in één van de natuurgebieden van Stichting het Limburgs Landschap.
Voor een verfrissende duik of een actieve dag op het water kunt u vertoeven bij het Leukermeer.
Net over de grens ligt het Reichswald, een glooiend bosgebied tussen Kranenburg, Kleef, Goch en Bedburg-Hau. Hier zijn diverse soorten zoogdieren aanwezig, waaronder edelherten, reeën, wilde zwijnen en dassen. Als bijzondere fauna van het gebied worden genoemd de vogelsoorten wielewaal, wespendief en zwarte specht en de keversoort vliegendhert.

Wilt u graag eens een bedevaartstad bezoeken, dan is Kevelaer een mooie gelegenheid voor een uitstapje. In het nabijgelegen Arcen kunt u genieten van de indrukwekkende kasteeltuinen, waarna u heerlijk kunt ontspannen in het rustgevende Thermaalbad Arcen. Of u bezoekt de Hertog Jan Brouwerij of de graanbranderij de IJsvogel, deze zijn ook de moeite waard!

En niet te vergeten;

Voor een vlucht vanaf Vliegveld Weeze is onze Bed & Breakfast een uitstekende uitvalsbasis!